Vítejte na RybaOnline - chlazené ryby v Ústeckém kraji s dovozem až k Vám domů.


Úvod » Sladkovodní ryby » Candát filet s kůží


        

Candát filet s kůží

 

bez DPH : 669 Kč
s DPH (15 %):
769 Kč

do košíku:
  kg  
země původu: Česká republika, Rusko, Kazachstán
velikost: minimální váha 300 g
způsob produkce: uloveno ve sladkých vodách
alergeny: ryby a výrobky z nich

Pečený candát se středomořskou zeleninou

 

ryba:
4 filety candáta s kůží
50 g másla
sůl

 

zelenina:
1/2 lilku
1/2 cukety
lžíce rajského protlaku
1 červená cibule
2 stroužky česneku
2 rajčata
petrželka
tymián
mletý pepř
sůl
olivový olej

 

Filety candáta naporcujeme, kůži nařízneme a osolíme.

Z rajčat odstraníme bubáky a nařízneme je, poté spaříme 20–30 vteřin ve vařící vodě, ihned zchladíme a oloupeme. Takto připravená rajčata rozkrojíme, odstraníme semínka a dužninu nakrájíme na kostky.

Lilek a cuketu nakrájíme na kostičky velké asi 1,5×1,5 cm, cibuli na klínky, česnek na plátky.

V hlubší pánvi rozpálíme olivový olej, vložíme lilek a cuketu, orestujeme, vmícháme rajský protlak, zarestujeme, vložíme česnek s cibulí, opět zarestujeme, vmícháme rajčata a bylinky, dochutíme pepřem a solí.

Souběžně si v grilovací pánvi rozpustíme máslo, vložíme na něj candáta kůží dolů, opečeme, otočíme a dopečeme. (zdroj: http://www.ceskatelevize.cz)

KONTAKTY

JEZTE S NÁMI s.r.o.

Adresa: Dělnická 6

PSČ: 43401 Most - Velebudice

Email: info@jeztesnami.cz

Telefon: +420 733611811

MzM1N2E