Úvod » Mořské ryby » Pražma královská kuchaná 250-350g
země původu: | Řecko | ||
velikost: | 250-350 g | ||
způsob produkce: | mořský chov | ||
alergeny: | ryby a výrobky z nich | ||
způsob úpravy: | vykucháno, zbaveno šupin |
Pražma s česnekem a citronem
4 kusy pražmy
2 stroužky česneku
4 lžíce citronové šťávy
4 lžíce olivového oleje
1 svazek tymiánu
sůl
Důkladně očištěné, vykuchané a šupin zbavené ryby osolíme uvnitř břišní dutiny a do každé vložíme 2 snítky tymiánu.
Ryby potřeme na povrchu šťávou z citronu, obložíme česnekem nakrájeným na plátky a narovnáme je do pekáčku vytřeného olejem. Pražmy pečeme v troubě vyhřáté na 180°C 20 minut.
Jako přílohu podávejte krátce spařené fazolky prohřáté na kousku másla se solí a čerstvě mletým pepřem. (zdroj http://www.igurmet.cz)
JEZTE S NÁMI s.r.o.
Dělnická 6
43401 Most - Velebudice
info@jeztesnami.cz
+420 733611811
Vytvořeno systémem www.webareal.cz