Úvod » Sladkovodní ryby » Pstruh duhový kuchaný
země původu: | Česká republika, Itálie | ||
velikost: | 200-500g | ||
způsob produkce: | farmový sladkovodní chov | ||
alergeny: | ryby a výrobky z nich |
Pstruh pikant
pstruh 4 ks
čerstvá citronová šťáva
česnek 4 stroužky
hladká mouka
sladká paprika
máslo
petrželka
plátky citronu na ozdobení
sůl
čerstvě mletý barevný pepř
Očištěné a vykuchané ryby vymyjte, osušte, pokapejte citronovou šťávou a opepřete. Utřete česnek se solí a vetřete jej do ryb zvenčí i zevnitř. Nechte 20 minut odležet.
Poté je obalte ve směsi mouky a papriky. Položte na zkřížené špejle do pekáče vymazaného máslem. Pečte 30 minut v troubě vyhřáté na 180 °C. Ryby často přelévejte výpekem.
Podávejte se zeleninovou oblohou, ozdobené plátky citronu a sekanou petrželkou. (zdroj: http://fresh.iprima.cz)
JEZTE S NÁMI s.r.o.
Dělnická 6
43401 Most - Velebudice
info@jeztesnami.cz
+420 733611811
Vytvořeno systémem www.webareal.cz