Úvod » Sladkovodní ryby » Pstruh lososovitý kuchaný
země původu: | Itálie | ||
velikost: | 600-1200 g | ||
způsob produkce: | sladkovodní chov | ||
alergeny: | ryby a výrobky z nich |
Tatarák z lososového pstruha
pstruh lososovitý
toustový chléb
ředkvičky na ozdobu
šalotka
kapary
petrželka
listy fenyklu
meduňka
bazalka
tymián
olej
citronová šťáva
sůl
pepř
Mísu naplňte ledem a položte na ni talíř s filety, abyste je stále udržovali v chladu. Z filetů odstraňte kůži a dočistěte. Maso nakrájejte nadrobno, přesypte do mísy a opět vložte do nádoby s ledem. Osolte, opepřte, přidejte najemno nakrájenou šalotku, petrželku, kapary, kapku oleje a citronovou šťávu. Promíchejte, nandejte na talíř, ozdobte nakrájenou ředkvičkou a směsí čerstvých bylinek.
Toustový chleba potřete olejem, opečte na grilu a podávejte jako přílohu k tataráku. (zdroj: http://fresh.iprima.cz)
JEZTE S NÁMI s.r.o.
Dělnická 6
43401 Most - Velebudice
info@jeztesnami.cz
+420 733611811
Vytvořeno systémem www.webareal.cz