Úvod » Mořské ryby » Treska obecná filet bez kůže
země původu: | Dánsko, Berentsovo moře, Severní moře | ||
velikost: | 300 g | ||
způsob produkce: | uloveno v moři | ||
alergeny: | ryby a výrobky z nich |
Treska na másle
4 porce mořské tresky
3 špetky kari koření
2 špetky mleté červené papriky
4 špetky soli
1 miska hladké mouky - na obalení
4 lžíce olivového oleje
4 lžíce másla
1 ks limetky – šťáva
4 snítky čerstvé majoránky
Tresku omyjte, osušte, pokapejte citrónovou šťávou a posypte paprikou, solí a kari kořením (na maso jej přimáčkněte).
Porce ryby obalte v mouce. Na pánev dejte rozehřát máslo, olej a tresku po obou stranách zvolna opečte. Na talíři přelijte tresku máslem a ozdobte snítkou majoránky. (zdroj: https://www.prostreno.cz)
JEZTE S NÁMI s.r.o.
Dělnická 6
43401 Most - Velebudice
info@jeztesnami.cz
+420 733611811
Vytvořeno systémem www.webareal.cz