Vítejte na RybaOnline - chlazené ryby v Ústeckém kraji s dovozem až k Vám domů.


Úvod » Mořské ryby » Treska tmavá filet bez kůže


        

Treska tmavá filet bez kůže

 

bez DPH : 564 Kč
s DPH (15 %):
649 Kč

do košíku:
  kg  
země původu: Dánsko
velikost: 300 g
způsob produkce: uloveno v moři
alergeny: ryby a výrobky z nich

Treska tmavá pečená na másle

 

2 filety cca 800g tmavá treska
100 g máslo
dle chuti a potřeby hl. mouka, čerstvě mletý pepř, sůl, olivový olej

 

Filety tmavé tresky naporcujeme. Ideálně na porce tvaru kostky. Každou porci z obou stran osolíme a opepříme a jen velmi lehce pokapeme olivovým olejem.

 

Rozehřejeme troubu na maximální teplotu a na plech si dáme pečící papír, na který naskládáme jednotlivé porce tresky, které velmi opatrně a minimálně poprášíme hladkou moukou a na každou porci položíme kousek másla. Jelikož filety jsou bez kůže, není nutno porce při pečení obracet.

 

Jak bude ryba lehce zlatavá a začne se na dotek rozpadat na „masové lupínky“, je hotová. Vhodnou přílohou je bramborová kaše obohacena vmíchanou hrstí najemno nasekané čerstvé pažitky. (zdroj: http://www.poslirecept.cz)

KONTAKTY

JEZTE S NÁMI s.r.o.

Adresa: Dělnická 6

PSČ: 43401 Most - Velebudice

Email: info@jeztesnami.cz

Telefon: +420 733611811

MmY1YWE0M