Úvod »Sladkovodní ryby» Kapr filet s kůží
země původu: | Česká republika | ||
velikost: | minimální váha 400 g | ||
způsob produkce: | sladkovodní chov | ||
alergeny: | ryby a výrobky z nich | ||
způsob úpravy: | zbaveno šupin |
Kapr na kmíně
4 filety z kapra
1 lžička celého kmínu
2 lžičky mleté sladké papriky
sůl
1 cibule, nakrájená na kolečka
3 lžíce másla
vařené drobné brambory, přepůlené a promíchané s petrželkou a máslem a klínky citronu k podávání
Troubu předehřejte na 200°C. Filety osolte, poprašte paprikou a kmínem a rozložte do pekáčku na cibuli.
Kapra poklaďte máslem a pečte asi 30 minut dozlatova. Během pečení přelévejte máslovou šťávou. Můžete podlít trochou vody, ale většinou to není nutné, ryba pustí šťávy dost. Podávejte s petrželovými bramborami přelitými vypečenou šťávou a s klínky citronu. (zdroj: http://www.apetitonline.cz)
JEZTE S NÁMI s.r.o.
Dělnická 6
43401 Most - Velebudice
info@jeztesnami.cz
+420 733611811
Vytvořeno systémem www.webareal.cz