Vítejte na RybaOnline - chlazené ryby v Ústeckém kraji s dovozem až k Vám domů.


Úvod »Sladkovodní ryby» Kapr filet s kůží


        

Kapr filet s kůží

 

bez DPH : 426 Kč
s DPH (15 %):
490 Kč

do košíku:
  kg  
země původu: Česká republika
velikost: minimální váha 400 g
způsob produkce: sladkovodní chov
alergeny: ryby a výrobky z nich
způsob úpravy: zbaveno šupin

Kapr na kmíně

 

4 filety z kapra
1 lžička celého kmínu
2 lžičky mleté sladké papriky
sůl
1 cibule, nakrájená na kolečka
3 lžíce másla
vařené drobné brambory, přepůlené a promíchané s petrželkou a máslem a klínky citronu k podávání

 

Troubu předehřejte na 200°C. Filety osolte, poprašte paprikou a kmínem a rozložte do pekáčku na cibuli.

 

Kapra poklaďte máslem a pečte asi 30 minut dozlatova. Během pečení přelévejte máslovou šťávou. Můžete podlít trochou vody, ale většinou to není nutné, ryba pustí šťávy dost. Podávejte s petrželovými bramborami přelitými vypečenou šťávou a s klínky citronu. (zdroj: http://www.apetitonline.cz)

KONTAKTY

JEZTE S NÁMI s.r.o.

Adresa: Dělnická 6

PSČ: 43401 Most - Velebudice

Email: info@jeztesnami.cz

Telefon: +420 733611811

Y2Y5Nj